De Bosuil heeft nieuwe uitbaters

ST.HUIBRECHTS-LILLE – Sinds februari 2022 heeft de Bosuil nieuwe uitbaters, Mario & Bianca van Kwiekr Events. De nieuwe uitbaters willen de goed bezochte Bosuil naar een hoger plan tillen. 

In september 2021 waren Mario & Bianca met hun gezin op vakantie bij Roompot Weerterberg. Na een bezoek aan de Alpacaboerderij in Kaulille hadden zij trek in frites en kwamen bij Patatty terecht. Tijdens het gesprek met Patty bleek dat er nieuwe uitbaters werden gezocht. Uiteindelijk na een aantal gesprekken met het bestuur van de VZW hebben Mario & Bianca besloten om van Rotterdam Hoogvliet naar Hamont-Achel te verhuizen en het avontuur aan te gaan.

Mario heeft een ruime ervaring in de horeca en Retail. Hij is locatiemanager geweest van BeachLine Beach en heeft bij meerdere horecabedrijven gewerkt, zowel in de keuken als de bediening. Daarnaast heeft hij een café uitgebaat. Naast het uitbaten is hij bijna klaar met de opleiding rechten. Bianca heeft altijd in de farmacie gewerkt en is kapster.

Op de Bosuil heeft de tijd stil gestaan, de nieuwe uitbaters willen dan ook de Bosuil stapsgewijs naar een hoger niveau tillen. Zo is er bediening op het terras en komt er een keuken met een kleine kaart. Sinds kort zijn er al nieuwe producten, zoals Latte macchiato en verse Smoothies. Ook zullen er evenementen en activiteiten worden georganiseerd.

Binnenkort kan er een ritje worden gemaakt op een heuse E-Chopper. De uitbaters bieden verder ook de mogelijkheid om uw evenement door Kwiekr te laten organiseren, of het nu een bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardag of bruiloft is, het kan allemaal. 

Tot slot, Mario & Bianca en het team staan klaar voor u! Meer informatie over de activiteiten is terug te vinden op de facebookpagina Activiteitenopdebosuil.