Haarstudio 3930: de kapsalon voor het hele gezin 

HAMONT – Danielle van Uum is sinds 2001 gediplomeerd allround kapster. In 2013 opende ze haar eigen salon aan de Kievitstraat in Hamont. Dames, heren en kinderen zijn er welkom voor een frisse snit, een opsteekkapsel, een kleuring of haar extensions. En dit voorjaar heeft Danielle weer verschillende opleidingen op het programma staan om zo haar klanten nog meer mogelijkheden te bieden. Zo gaat ze o.a. een cursus volgen die zich toespitst op het knippen en herstellen van krullen. 

Bij Haarstudio 3930 wordt voornamelijk gewerkt met de producten van Finnley’s. “Dit Nederlands merk heeft voor ieder haartype een passend product,” legt Danielle uit. “Ieder kapsel, ieder haartype is anders. Om het juiste resultaat te krijgen, is een correct product onmisbaar. Zo heeft Finnley’s een aparte lijn voor gekleurd haar, om het haar te stylen, voor dun haar,… Er is trouwens ook een speciale productlijn voor heren, met o.a. een aftershave balsem, een hair & beard wash en scheergel. Bovendien zijn alle producten ook te koop in mijn salon zodat de verzorging ook thuis verdergezet kan worden.” En nu de zon (hopelijk) weer flink gaat schijnen is er ook een speciale zonnelijn beschikbaar met o.a. een shampoo en haarmaskers die het haar beschermen tegen schadelijke UV-stralen. 

Na een periode waarin bijscholingen en cursussen voornamelijk online door konden gaan, kijkt Danielle er naar uit om weer ‘live’ in de klas kennis op te doen. “De eerste cursus die ik ga volgen is specifiek gericht op mensen die kampen met hoofdhuidproblemen zoals haaruitval, psoriasis, een gespannen hoofdhuid, hoofdroos,… Door middel van een microscoop zal ik de huid onderzoeken en een correcte diagnose kunnen stellen. Zo weet ik precies welke Finnley’s producten ik het beste kan gebruiken voor dat bepaald probleem.” De volgende bijscholing spitst zich toe op de verzorging, het knippen  en het herstellen van krullend haar. “Veel mensen hebben van nature een krullend kapsel, maar weten vaak niet hoe ze de krullen volledig tot hun recht kunnen laten komen. De kniptechniek is bij krullend haar van groot belang, maar ook de verzorgingsproducten spelen een belangrijke rol. In deze opleiding leer ik alle kneepjes van het vak. Zo kan ik mijn klanten nog beter verder helpen en het is zeker ook interessant nu het communie- en trouwseizoen dat van start gaat,” aldus Danielle. 

Nieuw zijn de cadeaupakketten van Finnley’s. Voor iedere gelegenheid is er wel een pakket beschikbaar. Denk aan een verjaardag, maar ook voor moeder- en vaderdag zijn er cadeaupakketten beschikbaar. Ook is er de cadeauverpakking ‘Summervibes’ met verschillende haarproducten om de zonnige dagen door te komen. Behalve verzorgingsproducten zijn er in Haarstudio 3930 ook tal van leuke accessoires te vinden. Niet enkel leuk om cadeau te geven maar ook om te krijgen! Denk aan heerlijke parfums van Yodeyma, maar ook geurkaarsen en de Sentchips zijn er nog altijd verkrijgbaar, als een olie of een kaarsje. 

Danielle werkt enkel op afspraak. Klanten kunnen gemakkelijk een afspraak inboeken via de website (www.haarstudio3930.be) of telefonisch via tel. 0032 11 650713. Haarstudio 3930 is gelegen aan de Kievitstraat 18 in Hamont. Hou de website en de Facebookpagina van Haarstudio 3930 zeker in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en acties!