Natuurlijk de Molen: alles in huis voor uw dier 

BUDEL-SCHOOT – Dierenspeciaalzaak Natuurlijk de Molen heeft alles in huis voor uw dier. Monique Hendriks en haar team heten iedereen van harte welkom aan de Grootschoterweg 17 in Budel-Schoot. “Behalve kennis van zaken, kunnen klanten hier rekenen op een groot assortiment en een goede service,” vertelt eigenaresse Monique. “En nu onze gemeente een dierenspeciaalzaak minder heeft, zetten wij onze deuren en services nog wijder open voor mensen die op zoek zijn naar gespecialiseerde voeders, supplementen en andere benodigdheden voor hun (huis)dier.” Ook voor honden -gedrag en opvoeding kunt u bij Monique terecht, ze is een zeer ervaren hondentrainster en gedragstherapeut (velen noemen haar de hondenfluisteraar).

Het team van Dierenspeciaalzaak Natuurlijk de Molen adviseert u graag over de juiste voeding voor uw (huis)dier. Een groot assortiment aan hondenbrokken en ook vers vlees van vele merken is er voorradig, ook voor een minder gevulde beurs. En natuurlijk bent u hier eveneens aan het juiste adres voor al uw accessoires, gaande van tuigjes en riempjes tot speelgoedjes, eet- en drinkbakken, manden en kussens. Het assortiment voor dieren wordt aangevuld met diverse tuinartikelen zoals bestrijdingsmiddelen, potgronden, tuinaarde, compost en meststoffen. Er is keuze uit diverse zaden voor gras, bloemen, groente en kruiden. Zo kunt u meteen aan de slag! 

En heeft u het grote assortiment aan bakmeel al ontdekt bij Natuurlijk de Molen? Alle benodigdheden, van o.a. de merken Soezie en Dommelsche Watermolen, om uw baksels tot een succes te maken zijn er aanwezig. Trouwens, in hetzelfde pand is ook het DPD service punt en de Bio Vegan Supermarkt te vinden met een grote keuze aan lactose -en glutenvrije producten. Loop eens binnen in de molen aan de Grootschoterweg 17 in Budel-Schoot of kijk op www.natuurlijkdemolen.nl. Daar is de webshop van de Bio Vegan Supermarkt te vinden.