Sporting Pelt J14 in eindronde nu thuis tegen Pelt in nagelbijter

PELT – Jawel, de “ploeg van ’t fruit” streek neer in de Dommelhof-arena. Al snel bleek dat St. Truiden in Pelt was voor de punten. Sporting Pelt had echter ook ambitie. Hard tegen hard dus… Niet uit het lood geslagen door een snelle achterstand bleef Sporting proberen het tij te keren. En dat lukte met mondjesmaat. Jammer genoeg kreeg de thuisploeg een opdoffer te verwerken. In de strijd om de bal gleed de Sporting-keeper uit en pakte in zijn val een tegenstander mee. De scheids had echter geen medelijden. Direct rood en einde match. Zwaar verdict. Een domper waar men even van moest bekomen, maar Robbe werd goed vervangen door…Robbe. Aan de andere kant belette de keepster ook het scoren. Een kleine dip van de bezoekers zorgde toch nog voor een 10-10 tussenstand. Ook in de tweede helft ging het gelijkop. Pelt kwam op een achterstand. Ondanks een stevige verdediging, waar gastspeelster Maud schitterend werk leverde. Drie minuten vóór tijd stond Pelt toch drie goals achter. In een zinderend slot toonde de ploeg weerbaarheid. Het moet niet altijd schoon zijn. Supporters werden gek toen de kloof plots gedicht werd tot 2…nee.. 1 goal. Met nog enkele seconden op de klok gebeurde het alsnog. 21-21! Einde match. 

Sporting Pelt J14