Ontwerp je eigen houten paasdecoratie

MAARHEEZE – Op vrijdag 8 april 2022 is er in Bibliotheek Maarheeze een leuke workshop. Wil jij graag een unieke houten paashanger maken? Tijdens deze activiteit ga je ontdekken wat voor moois je kan maken met de nieuwe laserbox van het DigiBiebLab. Je begint met het ontwerpen op de computer. Je creatie wordt daarna gemaakt in de laserbox. Zo maak je een eigen unieke hanger om bijvoorbeeld aan een paastak te hangen. Deze bijeenkomst is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Ga je mee op ontdekking in de wereld van 3D en Design, Film en Media, Robotica en Programmeren? Deze workshop is het meest geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De workshop vindt plaats op vrijdag 8 april 2022, van 15:00 tot 16:30 uur in Bibliotheek Maarheeze, gevestigd in de Smeltkroes. Deelname aan de activiteit kost €7,50. De ruimte is beperkt waardoor er maximaal 8 kinderen kunnen deelnemen. Kijk voor meer informatie en tickets reserveren in de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl.