Topresultaat voor taekwondo Koroysports

REGIO – Zondag 27 maart namen 5 A-klasse taekwondoka’s van Koryosports deel in Wallonië (BE) aan de Koryo Cup in Grâce-Hollogne. Een recreatief taekwondotoernooi met een deelname van 350 sporters (54 sportclubs). De sporters, Joep van Limpt, Nielle Vroegh, Anas Ouirini, Sven Rigtering en Jordhan Vroegh, namen deel aan dit toernooi voor KoryoSports.  Uiteindelijk wist het team 3 keer een gouden en 1 bronzen medaille te behalen. Voor Nielle en Joep was dit toernooi voorbestemd als een wedstrijdvoorbereiding voor de Spanish Open aankomend weekend in Alicante. Beiden behaalde een gouden plak in Hollonge. Eveneens goud behaalde Anas en Brons voor Sven. 4 ereplaatsen, in de A-klasse categorie, zorgde weer voor een goed resultaat dit weekend voor KoryoSports.

Op de foto van links naar rechts, Nielle, Sven, Jordhan, Joep en Anas…