Volleybal, glitters en veel gezelligheid bij Ledûb mini toernooi 

BUDEL – Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver; het Ledûb mini Volleybaltoernooi stond op het programma! Wat hadden onze mini’s hier lang naar uitgekeken.  Zo’n 350 jongens en meisjes van verschillende verenigingen kwamen bijeen in de Zuiderpoort voor een sportieve dag. Vol trots waren er ook maar liefst 9 mini teams van Ledûb aanwezig. Aan supporters was eveneens geen gebrek. Een volle tribune zag onze mini’s stralen op de velden. Voor de kinderen die nog energie over hadden stond er een stormbaan, waar fanatiek gebruik van werd gemaakt. Ook de glitter tattoos waren een groot succes. Alle mini’s hebben goed hun best gedaan en mogen trots zijn op de prestaties die ze hebben neergezet. Tijdens de prijsuitreiking werd daarom elk team op het podium in de spotlight gezet. Alle kinderen gingen uiteindelijk met een leuk aandenken en wat lekkers naar huis. Veel dank gaat uit naar alle vrijwilligers en sponsoren (Praxis, Presention, Jumbo Hesselberth, Nikky Lammers, Klikkelstein, Bakkerij Rooymans en bakker de Jong) die er samen voor gezorgd hebben dat de kinderen een gezellige, sportieve en glitterende dag hebben gehad!

Foto Jos Meusen