Jeugdvoorstelling ‘Vuurkoning Vrek’ 

MAARHEEZE – Op zondag 10 april om 11.00 uur organiseert AK de Smeltkroes alweer de laatste jeugdvoorstelling van dit theaterseizoen. Voor slechts €4 kunnen kinderen van 4 t/m 11 jaar (en hun (groot)ouders) genieten van de voorstelling ‘Vuurkoning Vrek’ van het Meemaaktheater.  

De Vuurkoning is een vrek geworden: hij wil zijn vuur niet meer delen. Zijn zus, de jaloerse IJskoningin in het Noorden, heeft daar met haar toverkunsten voor gezorgd. Gelukkig zijn daar twee eigenaardige bewoners van het koninkrijk: een stoere Bokkenbaas en een slimme Fee. Om het koninkrijk uit de greep van de IJskoningin te bevrijden, besluiten zij om samen te werken. Maar het gaat niet vanzelf. Ze ontmoeten op hun zoektocht mysterieuze en ook griezelige wezens! Er staat veel op het spel, dus moeten zij dapper zijn. Want pas als het hart van de Vuurkoning weer brandt, zullen de vlammen hoog oplaaien en het koninkrijk weer vol vreugde en warmte zijn. “Vuurkoning Vrek” is een interactieve kindervoorstelling. Zoals gebruikelijk in de voorstellingen van het Meemaaktheater ligt het accent op meespelen en meedoen van het publiek. Daarnaast zorgen energiek spel, humor en het gebruik van diverse theatrale middelen voor een positieve en inspirerende ervaring. Kaartjes voor deze voorstelling zijn alleen te koop aan de kassa van De Smeltkroes, voorafgaand aan de voorstelling. De kassa gaat om 10.30 uur open.