Kienavond Bs. De Wereldwijzer 

BUDEL-SCHOOT -Na twee jaar van afwezigheid vond vrijdag 25 maart de jaarlijkse kienavond van basisschool De Wereldwijzer weer plaats. De prijzenpot was goed gevuld, met onder andere een fotoshoot, een sportclinic, een rondvlucht boven Budel, boodschappenpakketten, diverse vrijkaarten voor shows en uitjes en heel veel cadeaus en cadeaubonnen van ondernemers uit omgeving. De belangstelling was groot en de zaal van de Reinder was dan ook goed gevuld met kieners in alle leeftijden. Voor de kinderen was er een speciale kinderronde waarbij alle kinderen een prijs mocht wonnen. Heel geconcentreerd werd er gestreden om de hoofdprijzen, de spanning was om te snijden. Ook de loterij tijdens de pauze en aan het eind van de avond was goed gevuld met diverse prijzen. Wij bedanken alle sponsoren die ons geholpen hebben om deze kienavond tot een groot succes te maken! Met de opbrengst kunnen we weer leuke activiteiten organiseren voor de leerlingen van basisschool De Wereldwijzer.  We hopen dat alle aanwezige kieners, groot en klein, een leuke avond hebben gehad en dat ze er volgend jaar weer bij zullen zijn! De volgende activiteit voor Bs. De Wereldwijzer is de kinderkleding- en speelgoedbeurs die zal zijn op 16 oktober 2022.