Schrijf met Esther – cursus creatief schrijven bij Bibliocenter

WEERT – Wil je op een ontspannen manier ontdekken welke woorden en teksten er in jou schuilen? Doe dan mee met de cursus: ‘Schrijf met Esther: Creatief schrijven’! bij Bibliocenter Weert. Het doel van de lessen is plezier hebben in het schrijven en op schrijf-ontdekkingsreis gaan in jezelf. Je hebt geen schrijfervaring nodig!

Het wordt een cursus van het doen: schrijven, ervaren, proberen. De oefeningen zullen je woorden brengen vanuit je fantasie en je eigen leven. Ervaren schrijfdocent Esther van der Werf reikt je oefeningen aan, waardoor je leert hoe je inspiratie krijgt, woorden vanuit jezelf ophaalt en deze omzet in een tekst. Verschillende tekstsoorten zullen aan bod komen, onder andere: enkele dichtvormen, verhaal, column, reisverhaal. 

Esther van der Werf

Esther van der Werf is je ervaren en gecertificeerde schrijfdocent. Zij geeft, als zelfstandig ondernemer via haar eigen bedrijf Zozieje, al meer dan tien jaar les in autobiografisch en creatief schrijven aan volwassenen en jongeren. Daarnaast is zij leraar Nederlands (voortgezet onderwijs) en schrijfcoach. 

“Het schrijven ontdekken of verder ontwikkelen doe je door het doen in eigenheid, veiligheid en met plezier” — Esther van der Werf

Aanmelden

De cursus bestaat uit zes lessen bij Bibliocenter Weert op vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur. De les data zijn: 15 april, 22 april, 13 mei, 20 mei, 10 juni, 24 juni en een reservedatum, 1 juli. De cursuskosten bedragen € 100,- inclusief koffie/thee. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/esther