De Borgh 50 jaar 

BUDEL – De Borgh in Budel bestaat 50 jaar en viert dat in de maand april met 4 fantastische voorstellingen in de theaterzaal. Er is voor iedereen wat wils. Zo is er live muziek, cabaret, toneel en muzikaal theater. De eerste van de vier is de toneelvoorstelling Camille Claudel op zaterdag 2 april. De voorstelling wordt gespeeld door Theater Op Het Voortje uit Mierlo. Dit getalenteerde gezelschap heeft als thuisbasis het openlucht theater van Mierlo. In de zomer van 2021 werd daar Camille Claudel al diverse malen opgevoerd. En met succes. Vanwege de vele fantastische kritieken ontstond het idee om met de voorstelling op tour te gaan. Aangezien een van de acteurs Budelse roots heeft, zijn ze enorm trots dat ze ook op het podium van theater De Borgh mogen spelen. Verder op het programma in april: op 9 april Pater Moeskroen, op 15,16 en 17 april JanseDeCoomp (Boy Jansen en Addie Compen) en op 23 april Gerard van Maasakkers. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op www.theaterdeborgh.nl of aan de infobalie.

Foto’s van voorstelling Camille Claudel (Op het Voortje)