Inschrijving Ledûb Volleybal Festival geopend!

BUDEL – Na 2 jaar afwezigheid keert het Ledûb Volleybal Festival terug in 2022! Op 10, 11 en 12 juni wordt het weer een groot feest op het sportpark in Budel. Met honderden teams uit en binnen- en buitenland, een volle Ledûbcamping, duizenden feestgangers en 14 DJ’s, bands en acts belooft het een fantastische 50e editie te worden. Daar wil jij toch bij zijn?

Iedereen kan meedoen, met of zonder volleybalervaring

De inschrijving is inmiddels geopend via de website www.ledubvolleybalfestival.nl. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met volleybal; er zijn niveaus voor iedereen, van recreatief tot divisieniveau. Ook zijn er aparte klassen voor dames, heren en mix (dames en heren gemengd). De inschrijvingen gaan hard: al bijna honderd teams zijn van de partij dit jaar, dus wacht zeker niet te lang.

Meer feest dan ooit

Een 50-jarig bestaan moet je natuurlijk goed vieren, zeker nadat het jubileum van het festival al 2 jaar uitgesteld is. Daarom zijn er dit jaar meer artiesten dan ooit te voren: 14 stuks in totaal. De namen zullen de komende weken bekend worden gemaakt via de social media van Ledûb Volleybal Festival. Ook kan er dit jaar langer doorgefeest worden op het buitenpodium, de beachstage. Daar zullen beide feestavonden tot 01:00 DJ’s achter de knoppen staan. De entree is verder helemaal gratis! Meedoen aan het volleybaltoernooi kost €95,- per team of €50 voor 3×3 volleybal. Overnachten op de camping kan natuurlijk ook. Dat kost €6 per persoon. 

Foto: Jos Meusen