Rendez-Vous met Pasar

HAMONT-ACHEL – Na een tweetal jaren van organiseren en terug afgelasten vond Pasar weer de drive om de draad terug op te nemen. Voor corona vond de programmavoorstelling steeds begin december plaats tijdens een leuk Pasarfeest. Daarom organiseerden we alsnog een Rendez-Vous op de Achelse Kluis om ons jaarprogramma van 2022 voor te stellen. En blijkbaar viel dit in de smaak want 118 deelnemers schreven zich in voor een afspraakje met Pasar. 

Het programmaboekje werd druk bediscussieerd tijdens een lichte brunch. Na een langere of kortere wandeling was er een stuk vlaai met koffie voorzien en werd er nog een drankje aangeboden. Er werd nadien naarstig gebruik gemaakt van de activiteiteninvulformuliertjes zodat het aantal deelnemers per activiteit dan ook in stijgende lijn ging. Voor al diegenen die ook nieuwsgierig zijn naar de vrijetijdsactiviteiten welke Pasar Hamont-Achel nog in 2022 organiseert hebben wij ze even op een rijtje gezet.

Zondag 3 april maken we een wandeluitstap naar Robertville en Malmedy. Op woensdag 11 mei organiseren we een voorstelling met humor en zang door Koen Dewulf in Cinema De Walburg. Zondag 15 mei bezoeken we het Daf museum in Eindhoven en vervolgen we deze daguitstap in ’s-Hertogenbosch. Onze lekkere proevertjesfietstocht gaat ook weer door en wel op zondag 12 juni. Hotel Van Der Valk in Cuijck is de uitvalsbasis voor ons fietsweekend van 24 tot 26 juni. Verder gaan we in september met twee gezelschappen op reis naar Ierland (volzet). Op zondag 25 september fietsen we weer het Rondje Hamont-Achel met keuze uit twee afstanden. Het genietersweekend met een focus op wandelen gaat door van 13 tem 17 september in Veldenz bij Bernkastel aan de Moezel. Op zondag 6 november zijn we Te Gast bij onze zusterafdeling van Pasar Tervuren. Zij verzorgen er onze dag met onder meer een bezoek aan het gekende en vernieuwde Afrikamuseum. 

Ben je Pasarlid dan geniet je bij elke activiteit van de laagste prijs en van de lichamelijke ongevallen verzekering van Pasar. Ben je geen lid maar vind je een of andere activiteit de moeite om eens mee te doen dan kan dit. Deelnemers van buiten Hamont-Achel en/of België zijn ook welkom. Meer informatie over onze vrijetijdsvereniging en over de georganiseerde activiteiten vind je op www.pasar.be/hamont-achel.  Voor meer algemene toeristische informatie zoals wandelen, fietsen, kamperen of camperen kan je terecht op de nationale website www.pasar.be. Misschien tot op een Rendez-Vous tijdens een van de volgende activiteiten.