Workshop Greenscreen: thema Pasen

BUDEL – Ken jij het paaskuiken al? Dit boek gaat over een kuiken in een ei en die laat zijn moeder precies voorrekenen wanneer het paaszondag is, want dan wil hij geboren worden. In deze workshop stap je samen met het paaskuiken in een andere wereld met behulp van een echt greenscreen. Je tovert jezelf zomaar in allerlei verschillende achtergronden. In deze workshop leer je werken met een greenscreen. Creatief denken, communiceren, samenwerken, sociale en culturele vaardigheden en mediawijsheid; dit alles komt aan bod. De workshop is gericht op kinderen van 4 tot 7 jaar.

Tip: Doe geen groene kleren aan!

DigiBiebLab

Deze workshop is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Je maakt hier kennis met o.a. een lasersnijder, 3D printers, robots en een green screen. Ga je mee op expeditie in de wereld van 3D en Design, Film en Media, Robotica en Programmeren?

Reserveren

Deze activiteit is op woensdag 13 april van 15.00 tot 16.30 uur in Bibliotheek BudelDe ruimte voor deze workshop is beperkt waardoor er maximaal 10 kinderen kunnen deelnemen. Een ticket kost €5 en is eenvoudig te reserveren via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl