600 wedstrijden voor Paul van Geldorp 

BUDEL-DORPLEIN – Zondag staat de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 35+1-SV Budel 35+1 op het programma. Deze begint om 10.00 uur. Paul van Geldorp zal vóór aanvang van die wedstrijd gehuldigd worden wegens zijn 600e competitiewedstrijd. Paul heeft 10 jaren in de jeugd gevoetbald en is daarin 6x kampioen en 1x Kempisch kampioen geworden. Hij is nu aan zijn 34e seizoen bij de senioren bezig waarvan alle jaren in een lager team. Hierin is hij 1x kampioen geworden. Paul is de 13e speler in de geschiedenis van Rood-Wit’67 die dit hoge aantal haalt. Rood-Wit’67/Plus wenst Paul nog een lange voetbalcarrière toe in een goede gezondheid en een fijne en sportieve wedstrijd. Tevens is dit een oproep aan alle spelers die ooit met Paul hebben gevoetbald om deze wedstrijd bij te wonen.