FC Cranendonck wint moeizaam van SV Roggel

CRANENDONCK – FC Cranendonck begon deze middag sterk aan deze wedstrijd. Met leuke en snelle aanvallen over de vleugels werden al direct enkele goede kansen gecreeerd. Al vrij snel resulteerde dit in een dik verdiende voorsprong. Een corner van Driek van de Vorst werd door Rik Feijen feilloos ingekopt, 1-0. FC Cranendonck bleef ook hierna goed combinerend de wedstrijd beheren, maar moest na 30 minuten al enkele spelers vervangen door blessures. Jeugdspeler Mees Vermeulen kwam in het veld en Mees liet al binnen enkele minuten zien dat hij heel wat in zijn mars heeft. Een perfecte voorzet van Marijn Mommers werd door Mees prachtig ingekopt en de 2-0 was een feit. Hierna zakte het nivo bij FC Cranendonck langzaam weg, maar verdedigend gaf het amper kansen weg. Tot aan de rust bleef de 2-0 tussenstand op het scorebord. Na de pauze zagen we een gelijk opgaande wedstrijd, waar bijna geen kansen meer werden gecreëerd. Na 53 minuten werd de wedstrijd toch weer spannend. Een corner van SV Roggel werd eerst tegen de lat gekopt, waarna de terugkerende bal alsnog tegen de touwen kon worden gekopt. Het werd hierdoor 2-1 en de spanning was weer helemaal terug. FC Cranendonck moest diverse spelers met blessures wisselen en kwam zelfs de laatste 15 minuten met 10 man te staan. Het bleef zich echter kranig verweren en gaf bijna geen kansen meer weg. Hierdoor werd Mees Vermeulen de man van de wedstrijd met zijn mooie, beslissende kopgoal.

Foto Hennie Roosen