Pater Moeskroen in Theater De Borgh

BUDEL – Op zaterdag 9 april treedt Pater Moeskroen op in Theater de Borgh in Budel.

35+1 jaar Pater Moeskroen, dus tijd voor een feestje! In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours vertellen en spelen De Paters over 35+1 jaar hoogte- en dieptepunten. Daarin is ruimte voor hits, vergeten parels en her en der nieuwe escapades en rariteiten. Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Vijfendertig + één jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België̈. Vol muzikale ideeën en met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis. Talloze theatershows, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola?), is de band nog altijd een begrip! Zou dat Pater Moeskroen bier er dan nu eindelijk ook eens komen?

De voorstelling begint zaterdag om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.theaterdeborgh.nl of aan de infobalie van MFC De Borgh aan de Mathijsenstraat in Budel.