HCC Super Funday

CRANENDONCK – Hockey Club Cranendonck organiseert op zondag 10 april de HCC  Super Funday. Dit is een leuke, sportieve dag voor jong en oud bij op de terreinen van de hockeyclub in Maarheeze. Er wordt om 10 uur gestart met een Hockey-Pannenkoeken-Clinic. De deelname hiervoor is gratis inclusief ranja en een pannenkoek. Dit is voor kinderen vanaf 4 jaar. Om 12.30 uur begint een Shoot-out competitie met leuke prijzen. En van 10.00 tot 15.30 uur zijn er diverse competitiewedstrijden op veld 2. De clinic, shoot-out en een springkussen zijn op veld 1.

De hockeyclub heeft het terras, clubhuis en bar geopend en er wordt gezorgd voor een ‘Broodje-HCC-Burger’ van de BBQ.  Volop gezelligheid dus! Aanmelden kan via een mailtje aan [email protected] als je mee wil doen. En iedereen die gezellige zondag wil, kan  gewoon komen kijken! Kom jij ook? Neem je iemand mee?