Hoortrunster verdient kersenflappen

WEERT – Zoals vorige week te lezen was in HAC Weekblad had trainer Tonnie een challenge voor Anita Peeters. Als zij de 4 kilometer binnen de 24 minuten zou lopen, zou ze kersenflappen verdienen. En dat lukte. Anita liep in haar eerste wedstrijd (de Hema Volksloop) zomaar naar een tweede plaats op de 4 km in een tijd van 21.29 (!). Dus trakteerde trainer Tonnie op kersenflappen op maandag 4 april voor alle Hoortrunners! En niet alleen de Hoortrunners werden getrakteerd, ook de redactie van HAC Weekblad kreeg kersenflappen van de trainer. (Bedankt Tonnie!) Ook de Hoortrunners die de 6 km gelopen hebben verdienen veel lof voor hun prestatie. Jorine Berndsen werd 1e 31.19; Marga Mennen werd 2e in 37.40 en Joan D’Alessandro werd 3e in 38.41. Ook het vermelden waard: Caroline werd 3e op de 4 km (22.33) en trainer Tonnie Duisters eindigde als 2e in 20.52. Op 31 maart was er de Dommelloop in Eindhoven. Jorine Berndsen nam deel aan de 10 km en werd 8e in 53.59. Marly Sluijsmans werd daar 5e in 50.31. De Hoortrunners kunnen tevreden terugkijken naar een mooie week met goede resultaten op naar nieuwe uitdagingen. Tenslotte willen de Hoortrunners Sergio bedanken voor het maken van de leuke foto’s.