Kleinkunstenaar Jos van Rens speelt solo tijdens boekenweek

VALKENSWAARD -Speciaal voor de boekenweek 2022, schreef Jos ‘Mijn eerste liefde’. Dit muzikaal programma is gratis te bewonderen in het Rabobank Café op dinsdag 12 april van 19.30 tot 21.30 uur. Kleinkunstenaar Jos van Rens zingt en speelt akoestisch gitaar, eigen composities in een mix met eigenwijze arrangementen van Parels uit de Popmuziek. Als rode draad doet Jos het geheim van de ultieme versiertruc liefdevol uit de doeken. “Mijn eerste liefde” verhaald over tranen die schitteren van geluk en huilen van verdriet. 

Deze activiteit wordt georganiseerd door De Mixerij, een initiatief van Bibliotheek De Kempen, Centrum voor Muziek en Dans, Theater De Hofnar en Cordaad Welzijn, allen bewoner van het gebouw De Hofnar. Om mensen met elkaar in contact brengen, te inspireren en soms ook uit te dagen zelf creatief aan de slag te gaan. 

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tel. 0031 40-2074010 of mail naar [email protected]