Natuurgrenspark De Groote Heide in ‘Liefde voor Paarden’

HAMONT-ACHEL / REGIO – Schuif aanstaande zondagmiddag gezellig voor de televisie, want om 12.30 uur schittert Natuurgrenspark De Groote Heide in het televisieprogramma ‘Liefde voor Paarden’ op SBS6. Geert Melgers, oftewel De Achelse Koetsier, neemt presentatrice Feline de Jonge aanstaande zondag in het televisieprogramma ‘Liefde voor Paarden’ mee naar de leukste paardenplekjes in De Groote Heide. Zo houden ze halt bij het Rijtuigenmuseum, brengen ze een bezoekje aan Het Paardenparadijs, wordt er een drankje genuttigd bij Manege De Molenberg en sluiten ze de dag af bij recreatieboerderij ’t Schutje. Kortom, voor zowel de ervaren ruiter als de gewone liefhebber die voor een (paar) dag(en) komt, kun je terecht in Natuurgrenspark De Groote Heide. Zin om zelf op pad te gaan in dit Natuurgrenspark? Kijk voor alle info op www.degrooteheide.eu