Pro6 zwerfvuilprikactie in Soerendonk 

MAARHEEZE – Op zaterdag  9 april gaan de leden van Pro6 voor de 35e keer(!)  op pad om zwerfvuil te prikken. Ze verzamelen op het Jan Maasplein in Soerendonk tegenover de kerk om 11.00 uur. Ze lopen, indien mogelijk, in tweetallen. Om 12.30 uur komen de vrijwilligers weer bij elkaar bij het startpunt en verzamelen al het gevonden materiaal. Dat wordt vervolgens afgevoerd naar de milieustraat. De laatste keer hebben ze in Maarheeze met 6 personen toch ruim 13 volle vuilniszakken verzameld in 1,5 uur tijd. Met name rondom de op- en afritten is het bar en boos, wat er allemaal aan rotzooi ligt, dat uit de auto’s gesmeten wordt. Zij hopen dat jij ook het belang inziet van een schone leefomgeving. Pro6 in ieder geval wél en draagt zo haar steentje bij, maar eigenlijk zou dit niet nodig moeten zijn….

Heb jij ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt de organisatie voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen, dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad.  Je kunt je van te voren aanmelden via [email protected] maar dat is niet verplicht hoor! 

Foto van de vorige zwerfvuilprikactie