Zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – De eerste speelronden van de zomeravondcompetitie BZA-Buul zijn weer gespeeld. 

FC Verhoeven Dakdekkers – Brabant Totaal Afbouw: 3-1

In het begin van de wedstrijd wist Brabant Totaal Afbouw al snel  te scoren. Daarna creëerden beide teams nog wel kansen in de 1e helft, maar doelpunten bleven uit.
Na de rust bleek FC Verhoeven Dakdekkers sterk terug te komen. Ze scoorden dan ook 3 keer en wisten hun eerste wedstrijd van het jaar zo te winnen. Brabant Totaal Afbouw kreeg nog wel kansen, maar scoorde niet meer.

FC Hitsige Willy Haon – FC ZAS United: 5-1

Twee nieuwe namen, maar FC de Hitsige Willy Haon is een oude bekende. Ze waren ook beter bekend met het 7 tegen 7 spelletje. Bei de rust stonden ze met 3-0 voor.

FC ZAS United is een echte nieuwkomer en moesten duidelijk nog een beetje wennen.

Na rust waren ze wat beter gewend aan de omstandigheden en wisten hun eerste doelpunt te scoren. FC de Hitsige Willy Haon scoorde ook nog twee keer waardoor de eindstand 5-1 werd.

Hensen Services – van Hunsel & Govers: 3-5

Van Hunsel & Govers, moest al vroeg in de eerste helft een tegendoelpunt incasseren. Nog voor rust wisten ze dat nog recht te zetten, door zelf twee keer te scoren. 

Na rust liepen ze nog uit tot 4-1. Hensen Services maakte de wedstrijd weer spannend door terug te komen tot 4-3. Tegen het einde van de wedstrijd scoorde van Hunsel & Govers nog een keer waarmee de eindstand werd bepaald 5-3.

Edah Boys – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 0-8

Tim Recruitment/de Wielerbaan wist al snel de doelman van Edah Boys te verschalken. Toen het rustsignaal klonk hadden ze dat al uitgebreid tot 0-4. Edah Boys had wel kansen gehad, maar wist deze niet te verzilveren. Dat lukte ook na rust niet. Tim Recruitment/de Wielerbaan bleek vanavond een maatje te groot en won overtuigend.

Programma: Woensdag 13 april: v.v. De Heikanters – Brabant Totaal Afbouw en  FC Verhoeven Dakdekkers –FC Hitsige Willy Hoan. Donderdag  14 April: Hensen Services – FC ZAS united en Edah Boys – Van Hunsel & Govers. Tim Recruitment/De Wielerbaan is vrij.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook

terecht op de website: bza-buul.webs.com