Dungeons and Dragons Event 

BUDEL – Jullie zijn uitgenodigd voor een avontuur! Een avontuur waar jullie een magische schat hebben gestolen maar gesnapt zijn door de bewakers. Lukt het jullie om weg te komen? Lijkt het je interessant om mee te doen aan dit avontuur meld je dan snel aan voor het Dungeons and Dragons event, dat georganiseerd wordt door jongerenwerk Budel in samenwerking met Ash van den Dries. 

Dungeons and Dragons is een bordspel waar alles wat gebeurt wordt beïnvloed door jou en de dobbelstenen. Het enige wat je stopt van de wereld echt te zien is je fantasie. Je kan praktisch alles doen in deze wereld en de dobbelstenen bepalen hoe goed het gaat. Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan voor dit D&D event! Het event gaat door op zaterdag 23 april tussen 18.00 uur en 22.00 uur @ de Jongerencampus Cranendonck aan de Burg. Remmenstr. 42 in Budel. Dit event is geschikt voor jongeren van 14 tot en met 25 jaar. Aanmelden kan door de QR code te scannen van dit even, die je kan vinden op de Facebookpagina van Jongerenwerk Cranendonck.