Paasbrood van Godfried de Vocht verdient Gouden Bekroning

MAARHEEZE / REGIO – Paasbrood van Godfried de Vocht, de Echte Bakker, is door de keurmeesters van FoodBase bekroond met Goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. 

Godfried de Vocht, de Echte Bakker mag de titel de komende 6 maanden voeren voor Paasbrood. Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van FoodBase in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma. De lat ligt hoog. Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan 4 medailles, verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’. Paasbrood van Godfried de Vocht, De Echte Bakker en andere met Goud bekroonde producten zijn voor de consument herkenbaar door de gouden zegel. Alle producten die met Goud bekroond worden zijn teug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl FoodBase is de zakelijke dienstverlener in de foodsector. Bij FoodBase werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van FoodBase zijn objectief en onafhankelijk en worden uitgevoerd door onze vakmensen.