Alzheimer Café Weert

WEERT – Op maandag  11 april  komt een Notaris als gastspreker in het Alzheimer Café in Weert. Let op: deze keer is het niet de 3e maar de 2e maandag van de maand i.v.m. Pasen.  Het thema is deze avond: Rechtsbescherming bij dementie. Voor mensen met dementie wordt het tijdens het ziekteverloop steeds moeilijker om de eigen wensen kenbaar te maken. Bovendien kan men op een bepaald moment niet meer de eigen belangen behartigen. Welke rechten heeft de persoon met dementie dan? En welke rechten hebben  mantelzorgers? Wat moet er allemaal worden geregeld?

 U krijgt tips en informatie over hoe u er voor kunt zorgen dat de belangen van alle betrokkenen goed worden geregeld en in vertrouwde handen zijn. En uiteraard kunt u uw eigen vragen stellen.

Het Alzheimer Café wordt  gehouden in  het Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert en is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. 

Iedereen is van harte welkom. Mensen met dementie en hun partners of familieleden, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden, jong en oud. Aanmelden is niet nodig: u kunt zo binnenlopen. Er is een tafel aanwezig met uitgebreide informatie.  Uw eerste kopje koffie  of thee is gratis. Uw eventuele volgende consumptie is voor eigen rekening. Graag tot ziens in ons Alzheimer Café!

Vooruitblik Alzheimer Café Weert op maandag 16 mei: Hoe verder na de diagnose?

Info: leny.jonkers@dezorggroep.nl en irene.verheijden@hulpbijdementie.nl