Bezorging HAC Weekblad België

HAMONT-ACHEL/PELT –  De bedeling van HAC Weekblad in Hamont-Achel en Pelt wordt gedaan door een verspreidingsbureau. Zij kampen op dit moment met een tekort aan bezorgers, waardoor de dragers elkaars wijken overnemen. Dit heeft als gevolg dat de bezorging  in sommige delen van ons Belgische gebied verlaat. Het verspreidingsbureau is volop bezig met nieuwe mensen. Hopelijk is de bezorging binnenkort weer als vanouds. 

Overigens wordt de bedeling in Hamont-Noord gedaan door de ‘alombekende’ Tjeu (foto). Hij zorgt ervoor dat de krantjes netjes uiterlijk vrijdag in 1.200 brievenbussen bezorgd zijn. Het overige deel van Hamont en Achel wordt gedaan door de andere bezorgers. Het heeft dan ook geen zin om Tjeu daarover aan te spreken. Eventuele meldingen over de bezorging mogen doorgegeven worden aan HAC Weekblad (011 757201) of via e-mail info@hacweekblad.eu.