Nieuw in Budel: Zonnestudio Zus & Zo 

BUDEL – Nadat Vera Timmermans in 2017 haar eigen schoonheidssalon opende aan de Willem de Zwijgerstraat in Budel, en  tweede zus Emma in 2020 de salon uitbreidde met haar eigen haarsalon, is het nu tijd voor een volgende uitdaging. De twee meiden bundelden de krachten namelijk met die van mama Hannie Timmermans en zo ontstond Zonnestudio Zus & Zo, gelegen pal naast de schoonheidssalon. Als lid van de organisatie ‘Verantwoord zonnen’ kunnen klanten hier rekenen op correct advies, gebruik maken van kwalitatieve zonnebanken en genieten van diverse extra’s. 

Zonnestudio Zus & Zo heeft vier hoogkwalitatieve zonnebanken van het merk Ergoline ter beschikking, voor zowel de beginnende als de ervaren zonners. Klanten kunnen gemakkelijk online via de website een afspraak inboeken of gewoon even binnenlopen voor een afspraak. Wie dit wenst krijgt een intake gesprek waar o.a. een uitgebreide huidanalyse gedaan wordt. “Iedere huid is namelijk anders, en zo bepalen we welke zonnebank het beste resultaat geeft voor jouw huid,” legt Hannie uit. “Zo is er bijvoorbeeld de Ergoline Light Vision die niet enkel bruint maar tegelijkertijd ook de huid verbetert. De lengte van een sessie is eveneens belangrijk. Omdat we onder de Nederlandse regelgeving vallen mag je zelf bepalen hoe lang je zont, maar uiteraard adviseren we hier ook over.” 

De Zonnestudio is altijd bemand, dus er is altijd iemand aanwezig om te adviseren, te helpen en om de hygiëne te waarborgen. Ook worden er diverse huidproducten aangeboden voor ieders huidtype. En er kan ‘zontegoed’ aangekocht worden waardoor je extra voordelig kan zonnen. Wanneer je aan een zonnebanksessie begint krijgen alle klanten bij Zonnestudio Zus & Zo een mandje, gevuld met een o.a. een gezichtsreiniger, een handdoekje en een aftersun. Zo heb je alles voorhanden om heerlijk te genieten en je huid klaar te maken voor de zomerse dagen! 

Zonnestudio Zus & Zo is gelegen aan de Willem de Zwijgerstraat 3 in Budel. De salon is 7 dagen op 7 geopend, van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Gratis parkeren voor de deur. Meer info op www.zonnestudiozusenzo.nl of op de Facebookpagina.