Sportevent Jongerenwerk Cranendonck

CRANENDONCK – Jongerenwerk Cranendonck organiseert in de samenwerking met de lokale scholen op 20 april, tijdens de inloop van het jongerencampus in Budel, een 

sportevent voor kinderen van 10 tot 14 jaar. De kinderen kunnen hierbij kiezen uit de ‘Campus cup’ en de ‘Boks clinic’. De Campus cup is een voetbaltoernooi, dat zal plaatsvinden op het grasveld achter de campus. In teams van 4 à 5 man zal er een competitie gespeeld worden, die zich zal ontknopen tot een spannende finale! In dit toernooi ligt de nadruk op een goed samenspel, teamprestatie en sportiviteit.

Daarnaast zal er een boksclinic gegeven worden voor de liefhebbers in de campus. Hier gaan kinderen in kleine groepjes een boksles krijgen, waarbij ze coole nieuwe moves aangeleerd krijgen en ze daarnaast leren hoe en in welke situaties deze moves gebruikt kunnen worden. Stagiaire Patrick Claassen organiseert dit event samen met de kinderen en jongeren van de inloop van de jongerencampus en het team jongerenwerk. De afgelopen twee maanden is er druk gewerkt aan het tot stand komen van dit event, met een speciale dank aan de jongeren die zich hiervoor vrijwillig hebben ingezet!

Inschrijven is nog volop mogelijk, in ieder geval tot na het laatste weekend voor het event. Inschrijven kan via de qr-code op de flyer of via [email protected]

Dus heb je zin in een leuk en uitdagend sporttoernooi? Schrijf je snel in, samen met je vriend/vriendin. Voor beide sporten zijn er leuke prijsjes te winnen!

Dus heb je zin in een leuk en uitdagend sporttoernooi? Schrijf je snel in, samen met je vriend/vriendin. Voor beide sporten zijn er leuke prijsjes te winnen! Het event zal plaatsvinden op woensdagmiddag 20 april vanaf 14.45 uur op het Jongerencampus in Budel, in de Burgemeester Remmenstraat 42.