Stadsbestuur organiseert lenteborrel

HAMONT-ACHEL – Maar liefst twee jaar op rij kon de traditionele nieuwjaarsreceptie voor inwoners niet doorgaan omwille van de coronapandemie. Nu de lente in het land is en de coronacijfers het opnieuw toelaten, wil de stad Hamont-Achel opnieuw samen met haar inwoners het glas kunnen heffen op betere tijden. Het stadsbestuur nodigt dan ook graag alle inwoners van Hamont-Achel uit voor een gezellige lenteborrel in het Michielshof te Achel op zondag 24 april.  Tijdens deze lenteborrel bieden de gemeenteraadsleden en de leden van het bijzonder comité van de sociale dienst je met veel plezier een hapje en een drankje aan om alsnog te klinken op een mooi, nieuw jaar. Voor de kleinsten onder ons wordt er leuke randanimatie voorzien. De drink begint om 11.00 uur, het einde is voorzien rond 13.00 uur.  Opdat iedereen kan genieten van een glaasje, legt het stadsbestuur een gratis busdienst in. Er vertrekt een bus vanuit Hamont-Lo en Achel-Statie die je naar het Michielsplein in Achel vervoert. Na afloop van de lenteborrel brengt de bus je ook weer veilig naar huis. 

(eventueel)

De routes die de bussen afleggen kan je hieronder terugvinden.

Route 1: kerk Hamont-Lo naar Michielshof

10.10 uur bushalte kerk Hamont-Lo

10.20 uur bushalte Salvatorstraat (Wit-Gele Kruis)

10.30 uur bushalte sporthal de Posthoorn

10.40 uur bushalte Dienstencentrum de Kring

10.50 uur Michielshof

Route 2: kerk Achel-Statie naar Michielshof 

11.05 uur bushalte kerk Achel Statie

11.10 uur bushalte frituur Mike

11.15 uur bushalte Eind (apotheek)

11.20 uur Michielshof

Retour 1: Michielshof naar kerk Hamont-Lo

12.20 uur vertrek Michielshof naar Hamont-Lo

Retour 2: Michielshof naar kerk Achel-Statie

13.00 uur vertrek Michielshof naar Achel-Statie