Uitgebreid sportaanbod De Bemvoort 

PELT – Sportcentrum De Bemvoort organiseert de komende periode tal van sportieve activiteiten in de gemeente Pelt. De kick-off wordt gegeven met de Sporteldag op donderdag 28 april en vanaf eind april tot aan de zomerperiode worden er verschillende beweegactiviteiten georganiseerd, zowel overdag als ’s avonds. 

Het nieuwe aanbod gaat van start op 25 april en inschrijven kan vanaf dinsdag 19 april om 13.00 uur. De activiteiten gaan door op verschillende locaties in de gemeente Pelt. De gemeente Pelt heeft een veelzijdig aanbod samengesteld met voor iedereen wat wils. Van lessen yoga of Taiji tot wandelingen doorheen het Heesakkerpark en mindfulness in het Hageven. Liever wat actiever? Dan zijn er o.a. de lessen Total Step, Zumba of Dance & Shape. En ook voor wie graag met ballen in de weer is, is er een leuk aanbod. Zo kan men maandelijks gaan bowlen en wordt er netbal gespeeld. Wie graag aan de conditie werkt kan instappen op het sportwandelen, de looptrainingen of de bootcamp. 

Voor het volledige aanbod, de exacte data van de lessen, de locaties en meer info: kijk op www.gemeentepelt.be/beweegprogramma 

SPORTELDAG 

Op donderdag 28 april wordt de Sporteldag georganiseerd. Sportelen is geen activiteit, het is een mentaliteit, het is sporten op eigen tempo, op eigen maat. Cultuur snuiven, lekker eten en plezant bewegen samen met andere. Het is evengoed nieuwe vrienden ontmoeten en bestaande vriendschapsbanden hechter maken. Bij het Sportelen is ontspanning minstens even belangrijk als inspanning!

De dag stel je volledig zelf samen. Er wordt gestart met een lekker ontbijt en aansluitend kan er een keuze gemaakt worden uit drie verschillende wandelingen. Het ontbijt gaat door in dienstencentrum Pelle Melle en de wandelingen gaan eveneens vanaf deze locatie van start. 

Er is keuze uit: 

– Gezondheidswandeling

– Samen op stap tegen diabetes

– Taalrijk bewegen 

’s Middags worden er verschillende sportactiviteiten aangeboden. Er kan ingeschreven worden voor yoga, zityoga, pilates, yoga & mindfulness in de natuur, wandelen in het Hageven of petanque. Voor meer informatie over deze activiteiten, kijk op www.gemeentepelt.be/sporteldag2022

Inschrijven kan vanaf 19 april 13.00 uur online via www.gemeentepelt.be/inschrijven of aan de balie van een van onderstaande locaties: 

Dienstencentra Pelle Melle, Dorpsstraat 58 Pelt, 011 94 94 98, [email protected]

Dienstencentra BinnenHOF, Norbertinessenlaan 5 Pelt,  011 94 94 99, [email protected]

Vrijetijdsbalie, Jeugdlaan 2 Pelt, 011 94 94 90, [email protected]

Voor al deze activiteiten kan je je UITPAS gebruiken en zo punten sparen. Voor meer info hierover, kijk je op www.gemeentepelt.be/uitpas