Dansers T-Force in actie bij Holland’s Best Drag Artist

ROTTERDAM – De showgroep Exchange van dansvereniging T-Force uit Budel-Schoot maakte zondag haar opwachting bij Holland’s Best Drag Artist in Villa Thalia in Rotterdam. Leden van de showgroep traden op als achtergronddansers bij Owen Egberink, alias miss Jackie Dion. De regie was in handen van Tobias Sanders van T-Force.

Bij het optreden werden drie nummers ten gehore gebracht uit ‘The Greatest Show’, de dinnershow die T-Force vorig jaar op de planken bracht in De Borgh in Budel. 

Voor de dansers en Sanders staan er de komende maanden nog heel wat voorstellingen op het programma. 

Zo krijgt de dinnershow van T-Force later dit jaar op 23, 24 en 25 september een vervolg. Daarnaast timmert Sanders flink aan de weg met zijn alter-ego: dragqueen miss T’Aaliyah Mora Jones. De komende periode is hij onder meer geboekt voor shows in Amsterdam en Eindhoven. Daarbij wordt hij vaak vergezeld door dansers van T-Force.

Sanders kijkt vooral uit naar de finale van Holland’s Best Drag Queen. Die vindt in oktober eveneens plaats in Villa Thalia. Sanders: “Als het aan mij ligt wordt het ook dan een Budels feestje. Ik ga er alles aan doen om de kroon mee terug naar Brabant te nemen.”