Keramiek kijken in Hamont 

HAMONT – Na twee jaar zonder open dagen door coronamaatregelen, zijn liefhebbers van keramische kunst weer van harte welkom. Ze kunnen genieten van het uniek en gevarieerd werk als afsluiting van het cursusjaar 2021-2022. Zowel de creaties van beginnende als van de meer gevorderde deelnemers zijn te bewonderen. 

Heleen en Piet geven nu reeds ruim 30 jaar cursus. Tijdens de tentoonstelling staan zij graag iedereen te woord die interesse heeft in keramiek en/of graag les wil volgen. 

De keramieklessen bieden voor elk wat wils. Zo is de cursus geschikt voor de hobbyist die de avond of ochtend creatief en ongedwongen wil doorbrengen. Maar ook de gevorderde keramist komt ongetwijfeld aan zijn trekken. Door de rijke ervaring van Heleen en Piet is een degelijke professionele begeleiding immers verzekerd.

Is je interesse gewekt? Breng dan zeker een bezoekje aan de galerie. De tentoonstelling is open op zondag 24 april en op vrijdag en zaterdag 29 en 30 april en zondag 1 mei, steeds van 14 tot 18 uur. Op andere dagen zijn de galerie en het atelier te bezoeken na telefonische afspraak (+32(0)11621306). De galerie/pottenbakkerij vind je op de Mulk 52 in Hamont. (richting grens naar Budel, Nederland).  E-mail: kerkhof.dekkers@hotmail.com, website: www.kerkhof-dekkers.be.