Paaswandeling Voetje voor Voetje

VALKENSWAARD – Op Paasdag, 17 april, organiseert Voetje voor Voetje een gezellige wandeling. Start van de wandeling is bij MCB, J.F. Kennedylaan 59 in Valkenswaard.

Vanaf deze ruim bemeten startlocatie is er keuze uit 6 afstanden: 5-10-15-20-25-30 km. Alle met vertrek vanaf 08.00 uur. De 5 of 10 km lopers gaan voor 14.00 uur op pad, de 15 km start tot 13.00 uur, de 20 km lopers tot max. 11.30 uur en de wandelaars die voor de 25 of 30 km kiezen gaan voor 10.00 aan de tocht beginnen. Sluiting van het startbureau is om 17.00 uur. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meewandelen.

Door de routebouwers is bewust voor deze locatie gekozen omdat op alle routes kan worden gegaan voor een wandeling met een hoog natuurgehalte met volop paadjes door de gevarieerde natuur aan de randen van Valkenswaard. Dus is het voor de deelnemers genieten op de bosrijke paden, over heidevelden, langs vennen en voormalige viskweekvijvers. Voor een hapje en/of drankje brengen de wandellussen de lopers telkens terug naar de hal van MCB, waar de benen kunnen worden gestrekt en het gezellig toeven is en na de lange corona-periode weer mede-wandelaars kunnen worden ontmoet.