Vrijwilligerswerk in de buitenlucht! 

CRANENDONCK – Wil je wel eens iets doen voor een ander? Ben je graag actief en buiten bezig? Zin in vrijwilligerswerk waarbij je je eigen tijd kunt indelen? Dan is de Vrijwillige Hulpdienst op zoek naar jou!  Steeds meer mensen in Cranendonck hebben niemand om zich heen om hen te helpen bij bepaalde klussen in en om het huis en zeker het onderhoud van de tuin is dan een probleem. De kinderen wonen ver weg of mensen hebben geen sociale contacten waarop ze hiervoor kunnen terugvallen.  De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck biedt deze mensen de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding hun tuin te laten onderhouden. Het gaat hierbij dan wel om kleine tuinen, waar maximaal 2 uur werk is.  Voor dit werk is de Vrijwillige Hulpdienst dringend op zoek naar vrijwilligers. Mensen kunnen dat voor langere tijd doen, dan wordt er ook een band opgebouwd met de klant. Maar er zijn ook mogelijkheden om dit heel incidenteel of tijdelijk te doen. Incidenteel zou kunnen zijn dat je zelf aangeeft dat je in een bepaalde week wel 2 uur tijd hebt om iemand te helpen. Tijdelijk zou kunnen zijn dat je alleen in het voor- of najaar tijd hebt, of alleen in vakanties.  Herken je je in de situatie dat je wel af en toe eens tijd hebt, iets actiefs wil doen en iets voor een ander wil betekenen? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck! Zij zijn bereikbaar op maandag en donderdag van 13.30u tot 15.30u  en van maandag tot en met donderdag van 10.00u tot 12.30u op telefoonnummer 0495-592553 of per mail via carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl