Eerste BRABARET-avond in Cantinetheater schreeuwt om vervolg

BUDEL-DORPLEIN – Op zaterdag 9 april vond in het prachtige Cantinetheater in Budel-Dorplein de eerste avond Brabaret plaats. Brabaret staat voor een mix van Cabaret, Stand-up Comedy, Tonpraten en Dialect, voornamelijk gebracht door Brabanders en Vlamingen. Dit concept bestaat al enige tijd, maar mede door de Corona-perikelen was dit voor Budel-Dorplein en omgeving de eerste kennismaking. Tijdens deze avond konden de vele bezoekers genieten van stand-uppers Bruno Bittoun (B), Kim van den Heuvel (B) en Gerwin Schoenmakers (NL), tonprater Rob van Elst (NL) en het hilarische klassieke trio Hu’hum (NL). Deze avondvullende voorstelling werd vakkundig aan elkaar gepraat door Arian Compen. Na de show was iedereen laaiend enthousiast en werd dan ook meteen unaniem besloten dat een vervolg van deze avond niet uit kan blijven. Organisator Wauwie.com heeft reeds een nieuwe datum vastgelegd en u noteert ook best alvast zaterdag 25 maart 2023 in uw agenda! Tickets via https://www.ticketkantoor.nl/shop/cantine2023

Foto’s Jos Meusen