Gerard van Maasakkers weer terug in Budel

BUDEL – Op zaterdag 23 april is Gerard van Maasakkers weer (even) terug in Budel. Hij treedt die avond op in Theater de Borgh met een try-out zijn gloednieuwe show ‘Zald’m Hebbe’. Zoals goede wijn met de jaren nog beter wordt, zo wordt Gerard met de jaren… (vul zelf maar aan). Veel heeft hij niet nodig om u een rijke avond te geven. 

Hij vult het podium met zijn ontwapenende persoonlijkheid, én natuurlijk met de heerlijkste liedjes. Nieuwe en minder nieuwe, oude en minder oude. In al hun eenvoud zijn ze van een zelden geëvenaarde schoonheid.  Na zijn succesvolle voorstellingen ‘40 Jaar Liedjes’ en ‘Ik Loop’ laat hij zich ook nu weer begeleiden door Mike Roelofs (toetsen, zang) en Frank Cools (snaren, zang).  Gerard van Maasakkers, voor de gelegenheid met nieuw kostuum, nieuwe schoenen, zelfde kapsel. Zald’mhebbe! Zaterdag 23 april vanaf 20:00u | Meer info en tickets via: www.theaterdeborgh.nl of via de infobalie.

Foto Gerard van Maasakkers (c) Freekje Groene