Lenteconcert Budels Gemengd Koor

BUDEL – De zangers en zangeressen van het Budels Gemengd Koor zijn na bijna 2 jaar weer compleet en op volle sterkte aan het zingen. Na al die vervelende Corona-maanden is het een genot om weer normaal te kunnen repeteren, samen met het grote aantal nieuwe leden. Reden genoeg voor B.G.K. om weer toe te werken naar een nieuw concert. 

Naar goed gebruik zijn er ook weer gastmuzikanten en een gastkoor uitgenodigd om mee te doen. We zijn blij met de toezegging van het Senioren Orkest Cranendonck onder leiding van Had Geurtjens. Het qua repertoire veelzijdige SOC, zal enkele nummers ten gehore brengen, zowel samen met BGK als solo.  B.G.K. werd er ook blij van dat de uitnodiging aan “Les Amis de Bon Coeur” uit Roermond positief is ontvangen. Dit gemengd koor uit Roermond bestaat al 45 jaar en staat o.l.v. Naud Reyners. En natuurlijk gaat vooral B.G.K. haar beste beentje voor zetten om het publiek te laten genieten van veel nieuw repertoire. Het lenteconcert vindt plaats op zondag 1 mei om 14.30 uur in MFC De Borgh, Dr. Ant.Mathijsenstraat 15 te Budel. Tickets á € 10,- inclusief pauzedrankje, verkrijgbaar via www.theaterdeborgh.nl , tijdens openingsuren van de Borgh, via de leden, op dinsdag 19 en 26 april van 19.00 tot 20.00 uur in De Borgh of op 1 mei aan de kassa. Nadere informatie omtrent BGK zie www.budelsgemengdkoor.nl.

Archieffoto BGK