Mini’s van de week tijdens de HCC Super Funday

CRANENDONCK – Afgelopen zondag was het super Funday bij HC Cranendonck. Deze zonnige dag begon met een hockeyclinic. De kinderen en hun introducees hebben veel plezier beleefd aan de sportieve spellen, schminken en het springkussen met als afsluiting overheerlijke pannenkoeken.
Daarna was het tijd voor de mini’s van de week. Deze week waren dat Lisa van Dijk en Fae van Gogh. Zij mochten met onze Dames1 het veld op. Teambespreking, warming-up, vanuit de dug-out naar de wedstrijd kijken, ze mochten overal bij aanwezig zijn. Cranendonck won overtuigend de wedstrijd met 7-1 van Oranje Rood, waarna de BBQ overuren draaide om voor iedereen HCC-Burgers te bakken. De Heren35+ en DamesJong1 wonnen ook de thuiswedstrijden! Een topdag in alle opzichten. Wil jij ook een keer een wedstrijd bijwonen of kijken hoe goed jíj met een hockeystick overweg kan? In elke leeftijdscategorie zijn nieuwe leden van harte welkom! Je kunt jezelf of jouw kind aanmelden via www.hccranendonck.nl/lidworden of mail naar hockey@hccranendonck.nl voor 3 gratis proeflessen!