Vlooienmarkt scouting Kizito groot succes

MAARHEEZE – Op zaterdag 9 en zondag 10 april kwamen er meer dan 1000 bezoekers naar de vlooienmarkt bij het Muziekhuis in Maarheeze. Voorzitter Peter Albers: “De vlooienmarkt is echt een moment waarop je de verbinding met het dorp ervaart. De moeite die iedereen doet om zaterdag zijn spullen aan de weg te zetten. En de grote opkomst op zondagochtend. We hoorden dit jaar ook van bezoekers dat ze de vlooienmarkt de afgelopen twee jaar echt gemist hebben.” 

Tijdens het hele weekend zijn het vrijwilligers van de groep, maar ook jeugdleden, ouders, oud-leden en zelfs een aantal mensen van buiten de groep die komen helpen. Op het einde van het weekend werd de opbrengst bekend gemaakt klinkt er een luid applaus bij de Blokhut aan de Vloeten. “De inkomsten van de vlooienmarkt zijn voor ons precies de aanvulling die we nodig hebben om de kinderen door het jaar heen een mooi programma te bieden. Het geld gaat dan ook helemaal naar de kampen en andere activiteiten voor de jeugdleden” aldus voorzitter Albers. Nogmaals dank aan iedereen die de vlooienmarkt gesponsord heeft of belangeloos heeft geholpen.