vv Maarheeze legt EMS over de knie: 8-1

MAARHEEZE – Afgelopen zondag moest vv Maarheeze het opnemen tegen het lager geklasseerde EMS uit Roermond. Na een ruststand van 4-0 wist Maarheeze het krachtsverschil duidelijk in doelpunten uit te drukken met een overwinning van maar liefst 8-1!

Al direct in de eerste minuut wist Maarheeze het doel van EMS te vinden. Een vrije trap van Ralf van Beek werd prima terug gekopt door Remy Verhoeven op de vrijstaande Joey van Hoof die het doelpuntenfestijn mocht openen: 1-0. Maarheeze beheerste de wedstrijd maar moest wachten tot de 34e minuut voordat spits Remy Verhoeven de 2-0 kon aantekenen. Door doelpunten van Sammy Dirkx en wederom Remy Verhoeven liep Maarheeze nog voor de rust uit naar 4-0. Direct na de rust verraste EMS met de enige uitbraak in de wedstrijd en van grote afstand rolde de bal in het doel van Maarheeze keeper Jarno Nijssen: 4-1.

De orde werd echter snel hersteld en EMS had geen schijn van kans in deze wedstrijd. Met 2 opeenvolgende doelpunten tilde Jordy van Zon de stand naar 6-1 en daarna zorgden wederom Remy Verhoeven met een fraaie kopbal en tot slot Ralf van Beek met een bekeken afstandsschot voor de 8-1 eindstand. Een prima overwinning voor Maarheeze dat niet alleen de 3 punten in eigen huis hield maar ook zijn doelsaldo verstevigde in de strijd om de 2e plaats. Volgend weekend is er tijdens het Paasweekeinde een dubbel-programma. Op Paaszaterdag gaat Maarheeze om 17.00 uur op bezoek bij Bieslo in Beesel en vervolgens op Paasmaandag om 14.30 uur staat de uitwedstrijd bij Horn op het programma.

We rekenen uiteraard in beide uitwedstrijden weer op de steun van onze trouwe supporters!

Foto Hennie Roosen