35 jaar Yin Yang

BUDEL – Op zaterdag 7 mei viert karateschool Yin Yang uit Budel haar 35-jarig bestaan. Onder leiding van karateschoolhouder Shihan Gerard van Kessel (6e dan) wordt, op de locaties Eindhoven en Budel, al 35 jaar lang en 5 avonden per week lesgegeven in het kyokushin-karate. Kyokushin staat bekend als de hardste en vrijwel enige officiële vorm van “fullcontact”-karate waarbij uithoudingsvermogen, discipline, samenwerking en respect voor elkaar tot de belangrijkste normen horen. Het 35-jarig bestaan wordt gevierd door middel van een 3 uur durende sportieve clinic en wordt feestelijk afgesloten met een gezamenlijke BBQ. Tijdens de clinic zullen, onder leiding van diverse instructeurs, verschillende vechtsporten aan bod komen waarbij er vanzelfsprekend ook tijd is gepland voor een korte kyokushin-training onder leiding van Shihan van Kessel zelf. “Ik verheug me er enorm op”, aldus Gerard van Kessel, “zeker na een lange coronaperiode waarin trainen óf niet mogelijk was óf alleen buiten mocht op 1,5 meter afstand van elkaar. Dat we met onze ruim 60 leden nu samen dit 35-jarig bestaan kunnen vieren, voelt erg goed”. Geïnteresseerd publiek is van harte welkom om op 7 mei tussen 13.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen in “de Smeltkroes” te Maarheeze waarbij deelname aan de clinic tegen een vergoeding van €25,= (incl. hapje en drankje) eveneens mogelijk is voor niet-leden, mits aangemeld vóór 30 april op onze website www.kyokusyinyang.nl/events. Wie weet raakt ook u dusdanig geïnspireerd dat karateschool Yin Yang u als nieuw (proef)lid mag verwelkomen.