FC Cranendonck verliest kansloos uit bij Heythuysen

CRANENDONCK – Met diverse invallers zou het deze middag een zware opgave worden voor FC Cranendonck om met een goed resultaat uit Heythuysen weg te komen. En dat kwam ook helemaal uit. Vanaf het begin was Heythuysen net een tikje beter, zonder dat er veel kansen werden gecreeerd. Verdedigend stond FC Cranendonck z’n mannetje nog wel, maar aanvallend konden zij geen vuist maken. Na 28 minuten was de eerste kans voor Heythuysen ook meteen raak. Een voorzet vanaf rechts kon makkelijk ingekopt worden, 1-0. Tot aan de rust kwam aan deze stand geen verandering. Na de pauze begon FC Cranendonck iets beter tegenstand te geven, maar na een makkelijk gegeven penalty voor Heythuysen in de 20ste minuut werd ook dat beetje hoop dat er nog was de kop ingedrukt. De penalty werd onhoudbaar ingeschoten, 2-0. FC Cranendonck probeerde nog vanalles om terug te komen, maar werden na 27 minuten op snelheid uit gecounterd en kwamen met 3-0 achter. Meteen hierna kreeg FC Cranendonck nog een penalty die beheerst door Ralph van Meijl werd ingeschoten, maar het mocht niet meer baten. De 3-1 stand bleek ook de eindstand te zijn.