Nieuwe start van Samana Boseind met een Paasviering en Ziekenzalving

PELT – Na 2 jaar een gekortwiekte werking van verenigingen door Corona, lijkt er nu een normalisering op gang te komen. Ook voor Samana Boseind-Pelt is met een Paasviering een spreekwoordelijke heropstanding en opstart ingezet. Deze Paasviering begon heel passend en gewaardeerd op dinsdag 12 april om 14.30 uur in de Kerk van Boseind met een eucharistieviering en ziekenzalving voorgegaan door E. H. deken Jan Philippe. In zaal De Kentings verwelkomde vervolgens de voorzitster iedereen voor een namiddag met koffie, enkele leuke fotopresentaties, een optreden van twee jeugdige cello-muzikanten en een broodmaaltijd. Het was voor ieder een hartelijk weerzien en een unieke gelegenheid tot bijpraten.  De kernleden, die zich ten volle inzetten, voelen zich beloond met de voldoening en dankbetuigingen van de mensen. Door het gemis van inkomsten door de gecancelde pannenkoekenfeesten, is er de volgende weken een steunactie opgezet met de verkoop van fruitschalen.  Voor inlichtingen: Josée Vandeweyer, voorzitster.  Tel:  0032 11 640222.