Uitje voor Trefpunt ’t Buuls Zitje

BUDEL – Na enkele keren uitgesteld te zijn was het eindelijk zo ver: de vrijwilligers van ’t Buuls Zitje gingen uit eten. Want zeg nou zelf, waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Het team vrijwilligers is een hechte groep, die geolied functioneert. Men valt voor elkaar in bij ziekte of afwezigheid zodat de bezoekers elke dag welkom zijn in ‘t Buuls Zitje. Op woensdag 6 april gingen we met zo’n 20 personen naar pizzeria Anatolia in Hamont. Het was beregezellig en heel lekker en natuurlijk voor herhaling vatbaar. Lijkt het je leuk om ook vrijwilligerswerk te doen? We kunnen altijd nog gastvrouwen of gastheren gebruiken. Je hebt een sociale functie en regelt het reilen en zeilen in de Huiskamer, zoals gasten ontvangen, koffie zetten , spelletje doen of informatie geven en…..je bent onderdeel van een leuke groep. Voor meer info kun je contact opnemen met coördinator Kitty via tel. 0031 6 30447705) Op eerste Paasdag is ‘t Buuls Zitje gesloten maar tweede Paasdag 18 april zijn ze gewoon geopend. Ook op Koningsdag, donderdag 27 april, zijn ze normaal geopend. Denk ook nog even aan onze voorlichtingsmiddag van de bieb op dinsdag 19 april om 13.00 uur en de muzikale middag van Noud van Leeuwen op dinsdag 3 mei om 14.00 uur. Beide activiteiten zijn gratis maar wel even opgeven via telefoon, mail of even binnenlopen. Voor meer info kun je bellen naar onze Huistelefoon (0031 6 10227398) of mailen naar [email protected] Je vindt Trefpunt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer.