Wie ben jij dan?

REGIO – Cranendonckse culturisten laten zien wie ze zijn. Wekelijks mag iemand uit Cranendonck of Hamont-Achel en omgeving die met cultuur bezig is zich laten zien. Dit gebeurt door het aanvullen van een paar woorden en het plaatsen van een actuele culturele actiefoto.

1. Ik ben Ciel Van den Heuvel-Koninkx
2. Ik kom uit Budel-Dorplein
3. Ik doe aan abstracte schilderkunst.
4. Ik zeg dat cultuur erg belangrijk is.
5. Vind me hier: http://www.cultuurcraan.nl/culturisten/116/ciel-van-den-heuvel+koninkx/

Volgende week kun jij hier staan! Vul aan:

1. IK BEN / WIJ ZIJN ……………………………………………. 
2. IK KOM UIT / WIJ KOMEN UIT ……………………………
3. IK DOE / WIJ DOEN  ………………………………………….
4. IK ZEG / WIJ ZEGGEN ……………………………………… 
5. VIND ME / ONS HIER: www.cultuurcraan.nl/.………….

Stuur een mailtje met de tekst + een foto naar : [email protected]  Doe gezellig mee!