Halve marathon Helmond

CRANENDONCK / HELMOND – Op zondag 10 april liepen enkele lopers van Loopgroep Cranendonck en de Gastelse Kenianen gezamenlijk de Halve marathon van Helmond. Onder goede omstandigheden moesten 2 ronden van ruim 10, 5 km afgelegd worden. Ideale omstandigheden voor goede tijden. Vooral Monique Baten-Winters verraste door haar PR met 10 minuten aan te scherpen tot 1:44:30. Dit lukte mede door het goede haaswerk van haar partner Maikel Baten die tot de finish het tempo bepaalde. Hetzelfde haaswerk van Jeffrey Meurkens leidde tot een PR voor Bart Kees in 1:43:36. Rick de Greef liep zijn eerste halve marathon en startte behouden. Echter de tweede ronde ging de rem eraf en finishte hij in 1:33:54. Erik de Laat pakte met zijn 3e plaats in de 45 plus categorie een podiumplek. Hij liep de 21,1 km in 1:22:13. Al met al een zeer geslaagde zondag met mooie tijden.

Heb jij ook zin om te gaan lopen, kijk dan eens op www.loopgroepcranendonck.nl