Ledûb dames 1 wint topper 

BUDEL – “Zaterdag stond de wedstrijd tegen de nummer 3 op het programma. Daarvoor moesten we afreizen naar Sliedrecht. De coach was duidelijk er konden en moesten hier punten gepakt worden. De eerste set kwam de starting six met veel enthousiasme het veld in. Er werden dan ook veel mooie punten binnen geharkt en veel ballen verdedigd. Julia was ook weer on fire vanaf de servicelijn en serveerde even snel drie ketsers. De meiden van Ledûb wisten deze set dan ook te winnen met 23-25. 

Voordat we begonnen aan de tweede set was de coach duidelijk we moeten dit niveau vast houden. We moesten er ook rekening mee houden dat sliedrecht zeker terug kon komen. Helaas werd het niveau niet gehaald en begonnen we al snel met een 4-1 achterstand. Naarmate de set verliep begonnen we wel beter in de set te komen. Helaas verloren we de set met 25-23 na twee mooie killblocks van Sliedrecht.

We wisten dat we beter konden spelen dan we hadden laten zien in de tweede set. We begonnen de set dan ook met echte vechtlust. Er werden mooie ballen van de grond gehaald en Lina was niet te houden met haar harde aanvallen. Nikki verdeelde de set mooi en we wonnen de set dan ook met maar liefst 16-25! 

Door deze setwinst wisten we al een punt mee naar huis te nemen, maar daar waren we niet tevreden mee. Wij wilde alle punten mee terug nemen naar Budel. De set begon wat wankel en het ging de hele set gelijk op. Na een paar harde aanvallen en mooie services wist Ledûb na een spannende slotfase toch te winnen met 23-25. De meiden van Ledûb winnen dus met 3-1 van de nummer 3 en nemen alle punten mee naar huis! De volgende wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 28 april in de smeltkroes in Maarheeze. We hopen jullie daar te zien want we moeten tegen de koploper activia dames 1, dit belooft een spannende wedstrijd te worden.”

Verslag door Lynn Rademaekers