Ons Kwartier in Onze School

MAARHEEZE – Elke werkdag (van maandag t/m vrijdag) is in de grote zaal (Ons Kwartier) de Huiskamer open van 10.00 tot 12.30 uur. In deze gezellig ingerichte ruimte is iedereen die er even uit wil zijn en behoefte heeft aan wat gezelligheid welkom. De koffie staat klaar en er is altijd wel iemand die in is voor een praatje. Er is gelegenheid om de krant te lezen, een spelletje te doen en er kan ook gebiljart worden. De Huiskamer is er voor jong en oud. 

In Ons Kwartier zijn er ook voor de leden van Seniorenvereniging Maarheeze nog volop mogelijkheden om aan activiteiten deel te nemen. Er is een wekelijks programma dat veel keuzes biedt. Kaarten, handwerken, bewegen voor ouderen, sjoelen, jeu de boules, darten, koersballen, kienen, computeren, fotograferen, samen eten en ook tuinieren, wandelen en fietsen zijn vaste punten in het programma. Daarnaast worden er ook nog speciale bijeenkomsten of uitstapjes georganiseerd zoals binnenkort de paaslunch (18 april), het concert door het Seniorenorkest (20 april), de vrijwilligersmiddag (23 april), vrijdagavond etentje (29 april), een feestmiddag (20 mei) en bij voldoende belangstelling zelfs een bezoek aan de musical “Soldaat van oranje”(september). Neem een kijkje op www.seniorenverenigingmaarheeze.nl voor meer info.