Psychologische comedy met Fabian Franciscus

VALKENSWAARD – Fabian Franciscus staat met zijn nieuwe voorstelling ‘Kleine wereld’ op 21 april in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Een cabaretvoorstelling over de geestelijke gezondheid, een erg actueel onderwerp, waarbij gelachen kan worden.

Fabian heeft volgens zijn psychologen zelf ook nogal wat ‘problemen’. Zo sprak hij namelijk in zijn eerste show erg openhartig over zijn autisme en OCD. Maar in plaats van daar alleen maar problemen in te zien is Fabian de laatste tijd vooral veel bezig met no-nonsense zelfacceptatie. De show van Fabian is eerlijk, ongefilterd en recht uit het leven gegrepen. De vorm van psychologische comedy zet je misschien aan het denken, maar maakt je in ieder geval keihard aan het lachen. Voor zij die met geestelijke gezondheid bezig zijn of niet, Fabian weet namelijk voor iedereen wel een reden te vinden waarom je die zeker ook zou moeten hebben! Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (040-2074010) of mail naar [email protected] 

Foto Hans Dekker